Op werkdagen voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis.

Op werkdagen voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Bruinsma Kaas Noten & Wijn staan wij voor de versheid en kwaliteit van al onze producten. We vinden het belangrijk dat onze klanten de juiste beleving ervaring binnen onze webshop. Onze producten worden vers gesneden en vacuüm verpakt. Daardoor kunnen wij onze versgarantie bieden.

Het kan voorkomen dat je vragen hebt aan ons team. We hebben een complete lijst opgesteld met veel voorkomende vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Wacht niet langer en mail of bel ons.

Wij snijden de kaas vers voor u, daarna wordt deze vacuüm verpakt. Hierdoor kunt u de kaas drie maanden bewaren.

Omdat wij vers van het mes afsnijden, zijn kleine verschillen altijd mogelijk. Per kilo kaas is het verschil echter besllist niet meer dan 50 gram.

De vers gebrande noten worden ook vacuüm verpakt. Dit voorkomt, dat de noten vochtig worden. Ze worden dus vers bij u afgeleverd.

Bij “begeleidende tekst “, aan het eind van het bestel proces, kunt u aangeven wanneer u het bestelde pakket/product verstuurd wilt hebben en u kunt daar ook tekst toevoegen voor bij het pakket/product

In de regio worden de bestellingen door ons bezorgd. In de rest van Nederland gaat het via Post-NL pakketdienst of GLS.

Post NL is in Nederland onze vervoerspartner. Onze ervaring is, dat Post NL het momenteel erg druk heeft en niet kan garanderen dat het pakket binnen 1 werkdag kan worden bezorgd. Daarom houden wij voor de zekerheid 2 werkdagen aan voor bestellingen in Nederland, ook op zaterdag! Voor bestellingen binnen de EU ongeveer 3-4 werkdagen. Voor bestellingen buiten de EU ongeveer 10 werkdagen. Tijdens drukke werkdagen kunnen de levertijden afwijken.

U kunt bij ons op diverse manieren betalen: via  IDEAL (directe overboeking),  Paypal, SOFORT Banking of Overboeking. In alle gevallen worden de producten na betaling verzonden.

Brievenbusppakket€4,50
Pakketten tot 10 kg€7,25
Pakketten tot 30 kg€13,50

Bestellingen boven de €60,00 gratis per aflevering.

Pakketten tot 2 kg€12,00
Pakketten van 2-5 kg€16,00
Pakketten boven de 5 kg€18,00

Bij Bruinsma Kaas Noten & Wijn kunt u een artikel gratis binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en (indien mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking met originele productstickers. De verpakking van het product moet in originele staat zijn.  Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden extra kosten in rekening gebracht afhankelijk van de resterende waarde van het product.

De kosten voor het ruilen of retourneren zijn voor u als uzelf een fout heeft gemaakt. Indien wij een fout hebben gemaakt, zijn de kosten voor ons. Of u of wij een fout maken, wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Uiterlijk binnen 14 dagen na aanvraag van uw retour wordt, indien van toepassing, het bedrag naar u teruggestort.

Mocht er toch iets niet volgens uw verwachtingen voldoen kunt ons daarover van maandag t/m zaterdag telefonisch op de hoogte stellen op het nummer 0514-564793 en uiteraard via info@kaasnotenwijn.nl. Wij zullen dan ervoor zorgen dat het snel en correct wordt afgehandeld.